Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63.
pp. 15-18.
ISSN 1219-3224
(2003)
Előnézet |
Szöveg
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf - Kézirat Download (377kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT | |||
Publikáció dátuma: | 2003 | |||
Kötet: | 63 | |||
Oldalak: | pp. 15-18 | |||
ISSN: | 1219-3224 | |||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | magyar | |||
MTMT rekordazonosító: | 1139758 | |||
Dátum: | 2021. Jan. 22. 14:42 | |||
Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 22. 14:42 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20313 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |