Hodúr Cecilia; Szpisják-Gulyás Nikolett; Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Veréb Gábor; Beszédes Sándor:
Comparison of filtering models for milk substitutes.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI), 58.
pp. 4429-4436.
ISSN 0022-1155
(2021)
|
Szöveg
Comparisonoffilteringmodelsformilksubstitutes.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (585kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) | ||||||||
| Publikáció dátuma: | 2021 | ||||||||
| Kötet: | 58 | ||||||||
| Oldalak: | pp. 4429-4436 | ||||||||
| ISSN: | 0022-1155 | ||||||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
||||||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||
| Nyelv: | angol | ||||||||
| MTMT rekordazonosító: | 31796390 | ||||||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s13197-020-04928-y | ||||||||
| Dátum: | 2021. Jan. 12. 10:04 | ||||||||
| Utolsó módosítás: | 2021. Okt. 08. 11:51 | ||||||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20176 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

