Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying: From By-product to High Quality Functional Powder

Vidović Senka; Ramić Milica; Ambrus Rita; Vladić Jelena; Révész Piroska; Gavarić Aleksandra: Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying: From By-product to High Quality Functional Powder.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 57 (4). pp. 513-524. ISSN 1330-9862 (2019)

[thumbnail of Vidovicetal.pdf]
Előnézet
Szöveg
Vidovicetal.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2019
Kötet: 57
Szám: 4
Oldalak: pp. 513-524
ISSN: 1330-9862
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31032709
DOI azonosító: https://doi.org/10.17113/ftb.57.04.19.6369
Dátum: 2020. Szep. 04. 15:47
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 04. 15:47
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19443
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 17 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben