Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats

Varga Mónika; Jójárt Rebeka; Fónad Péter; Mihály Róbert; Palágyi András: Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats.
FOOD CHEMISTRY, 268. pp. 153-161. ISSN 0308-8146 (2018)

[thumbnail of 1-s2.0-S0308814618310069-main.pdf] Szöveg
1-s2.0-S0308814618310069-main.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (867kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD CHEMISTRY
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 268
Oldalak: pp. 153-161
ISSN: 0308-8146
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30416452
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.035
Dátum: 2020. Aug. 27. 09:29
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 27. 09:29
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19376
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 31 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben