Varga Mónika; Jójárt Rebeka; Fónad Péter; Mihály Róbert; Palágyi András:
Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats.
FOOD CHEMISTRY, 268.
pp. 153-161.
ISSN 0308-8146
(2018)
|
Szöveg
1-s2.0-S0308814618310069-main.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (867kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD CHEMISTRY | |||||
| Publikáció dátuma: | 2018 | |||||
| Kötet: | 268 | |||||
| Oldalak: | pp. 153-161 | |||||
| ISSN: | 0308-8146 | |||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
| Nyelv: | angol | |||||
| MTMT rekordazonosító: | 30416452 | |||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.035 | |||||
| Dátum: | 2020. Aug. 27. 09:29 | |||||
| Utolsó módosítás: | 2020. Aug. 27. 09:29 | |||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19376 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 42 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika