Varga Mónika; Jójárt Rebeka; Fónad Péter; Mihály Róbert; Palágyi András:
Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats.
FOOD CHEMISTRY, 268.
pp. 153-161.
ISSN 0308-8146
(2018)
Szöveg
1-s2.0-S0308814618310069-main.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (867kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD CHEMISTRY |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Kötet: | 268 |
Oldalak: | pp. 153-161 |
ISSN: | 0308-8146 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30416452 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.035 |
Dátum: | 2020. Aug. 27. 09:29 |
Utolsó módosítás: | 2020. Aug. 27. 09:29 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/19376 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 32 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |