Takó Miklós; Kerekes Erika Beáta; Zambrano Carrillo Carolina Lorena; Kotogán Alexandra; Papp Tamás; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba:
Plant Phenolics and Phenolic-Enriched Extracts as Antimicrobial Agents against Food-Contaminating Microorganisms.
ANTIOXIDANTS, 9 (2).
Azonosító: 165-Terjedelem: 20 p.
ISSN 2076-3921
(2020)
Előnézet |
Szöveg
31185368.pdf - Megjelent verzió Download (746kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ANTIOXIDANTS |
Publikáció dátuma: | 2020 |
Kötet: | 9 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | Azonosító: 165-Terjedelem: 20 p |
ISSN: | 2076-3921 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 31185368 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3390/antiox9020165 |
Dátum: | 2020. Feb. 21. 14:22 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 24. 11:08 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18276 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 184 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |