Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc

Pap Nóra; Beszédes Sándor; Pongrácz Éva; Myllykoski Liisa; Gábor Miklósné; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia; Keiski Riita L.: Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc.
Food and Bioprocess Technology, 6 (10). pp. 2666-2674. ISSN 1935-5130 (2013)

[thumbnail of Microwave-assisted_extraction_of_anthocyanins_from_black_currant_marc.pdf] Szöveg
Microwave-assisted_extraction_of_anthocyanins_from_black_currant_marc.pdf - Elfogadott verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (434kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Food and Bioprocess Technology
Publikáció dátuma: 2013
Kötet: 6
Szám: 10
Oldalak: pp. 2666-2674
ISSN: 1935-5130
Kiadó: Springer
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2073688
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s11947-012-0964-9
Dátum: 2012. Szep. 27. 14:23
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 16. 13:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1619
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 44 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben