Pap Nóra; Beszédes Sándor; Pongrácz Éva; Myllykoski Liisa; Gábor Miklósné; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia; Keiski Riita L.:
Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc.
Food and Bioprocess Technology, 6 (10).
pp. 2666-2674.
ISSN 1935-5130
(2013)
![]() |
Szöveg
Microwave-assisted_extraction_of_anthocyanins_from_black_currant_marc.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (434kB) |
Szerző azonosítók: |
|
||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | Food and Bioprocess Technology | ||||||||
Publikáció dátuma: | 2013 | ||||||||
Kötet: | 6 | ||||||||
Szám: | 10 | ||||||||
Oldalak: | pp. 2666-2674 | ||||||||
ISSN: | 1935-5130 | ||||||||
Kiadó: | Springer | ||||||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||||||
Tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet | ||||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||||
Nyelv: | angol | ||||||||
MTMT rekordazonosító: | 2073688 | ||||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s11947-012-0964-9 | ||||||||
Dátum: | 2012. Szep. 27. 14:23 | ||||||||
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 16. 13:49 | ||||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1619 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 47 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |