Maravić Nikola; Seres Zita; Nikolić Ivana; Dokić Petar; Kertész Szabolcs:
Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 108.
pp. 392-399.
ISSN 0023-6438
(2019)
Előnézet |
Szöveg
2019_LWT_Kertesz.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | |||||
| Publikáció dátuma: | 2019 | |||||
| Kötet: | 108 | |||||
| Oldalak: | pp. 392-399 | |||||
| ISSN: | 0023-6438 | |||||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
| Nyelv: | angol | |||||
| MTMT rekordazonosító: | 30630132 | |||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.03.081 | |||||
| Dátum: | 2019. Ápr. 17. 14:46 | |||||
| Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 17. 14:46 | |||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15160 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 22 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

