Maravić Nikola; Seres Zita; Nikolić Ivana; Dokić Petar; Kertész Szabolcs:
Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 108.
pp. 392-399.
ISSN 0023-6438
(2019)
Előnézet |
Szöveg
2019_LWT_Kertesz.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | |||||
Publikáció dátuma: | 2019 | |||||
Kötet: | 108 | |||||
Oldalak: | pp. 392-399 | |||||
ISSN: | 0023-6438 | |||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 30630132 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.03.081 | |||||
Dátum: | 2019. Ápr. 17. 14:46 | |||||
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 17. 14:46 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15160 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 22 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |