Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna:
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9.
pp. 33-40.
ISSN 1844-7449
(2016)
Előnézet |
Szöveg
ATT00010.pdf - Elfogadott verzió Download (337kB) | Előnézet |
Szöveg
15055_cimlap_tartalom.pdf - További metaadatok Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (227kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA | ||||
Publikáció dátuma: | 2016 | ||||
Kötet: | 9 | ||||
Oldalak: | pp. 33-40 | ||||
ISSN: | 1844-7449 | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 3175172 | ||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1515/ausal-2016-0003 | ||||
Dátum: | 2019. Ápr. 09. 10:23 | ||||
Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 03. 08:42 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/15055 |
Actions (login required)
Tétel nézet |