Lantos Ferenc; Fári Fanni; Györgyi Emese:
Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties.
RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES, 4 (64).
pp. 225-231.
ISSN 2226-1184
(2017)
Előnézet |
Szöveg
article_29.pdf - Megjelent verzió Download (208kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES | |||
Publikáció dátuma: | 2017 | |||
Kötet: | 4 | |||
Szám: | 64 | |||
Oldalak: | pp. 225-231 | |||
ISSN: | 2226-1184 | |||
Kar/Egység: | Mezőgazdasági Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | angol | |||
MTMT rekordazonosító: | 3220197 | |||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.18551/rjoas.2017-04.29 | |||
Dátum: | 2018. Már. 23. 15:33 | |||
Utolsó módosítás: | 2022. Szep. 26. 14:45 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13131 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |