Krisch Judit; Rentskenhand Tserennadmid; Horváth Gergő; Vágvölgyi Csaba:
Activity of essential oils in vapor phase against bread spoilage fungi.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 57 (1).
pp. 9-12.
ISSN 1588-385X
(2013)
Előnézet |
Szöveg
5709.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS | ||||
Publikáció dátuma: | 2013 | ||||
Kötet: | 57 | ||||
Szám: | 1 | ||||
Oldalak: | pp. 9-12 | ||||
ISSN: | 1588-385X | ||||
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 3160145 | ||||
Dátum: | 2017. Dec. 19. 10:17 | ||||
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 10. 11:35 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12499 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |