Krisch Judit; Rentskenhand Tserennadmid; Horváth Gergő; Vágvölgyi Csaba:
Activity of essential oils in vapor phase against bread spoilage fungi.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 57 (1).
pp. 9-12.
ISSN 1588-385X
(2013)
Előnézet |
Szöveg
5709.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS |
Publikáció dátuma: | 2013 |
Kötet: | 57 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 9-12 |
ISSN: | 1588-385X |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3160145 |
Dátum: | 2017. Dec. 19. 10:17 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 10. 11:35 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12499 |
Actions (login required)
Tétel nézet |