Penke Botond; Fülöp Lívia:
Életmód- és táplálkozási-faktorok szerepe az Alzheimer-kór prevenciójában.
BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA, 39 (4).
pp. 39-52.
ISSN 0133-8455
(2015)
Előnézet |
Szöveg
2015_12_12338.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 39 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 39-52 |
ISSN: | 0133-8455 |
Kiadó: | Magyar Biokémiai Egyesület |
Kar/Egység: | Általános Orvostudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 3022800 |
Dátum: | 2017. Dec. 05. 14:18 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 19. 13:16 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12338 |
Actions (login required)
Tétel nézet |