Penke Botond and Fülöp Lívia:
Életmód- és táplálkozási-faktorok szerepe az Alzheimer-kór prevenciójában.
BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA, 39 (4).
pp. 39-52.
ISSN 0133-8455
(2015)
Preview |
Text
2015_12_12338.pdf - Published Version Download (1MB) | Preview |
Creators: |
|
||
---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | ||
Journal or Publication Title: | BIOKÉMIA: A MAGYAR BIOKÉMIAI EGYESÜLET FOLYÓIRATA | ||
Date: | 2015 | ||
Volume: | 39 | ||
Number: | 4 | ||
Page Range: | pp. 39-52 | ||
ISSN: | 0133-8455 | ||
Publisher: | Magyar Biokémiai Egyesület | ||
Faculty/Unit: | Faculty of Medicine | ||
Institution: | University of Szeged (2000-) | ||
Language: | Hungarian | ||
MTMT rekordazonosító: | 3022800 | ||
Date Deposited: | 2017. Dec. 05. 14:18 | ||
Last Modified: | 2020. Mar. 19. 13:16 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12338 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |