Role of probiotic Lactobacillus fermentum KKL1 in the preparation of a rice based fermented beverage

Ghosh Kuntal; Ray Mousumi; Adak Atanu; Halder Suman Kumar; Das Arpan; Jana Arijit; Parua Saswati; Vágvölgyi Csaba; Mohapatra, das Pradeep K.; Pati Bikas R.; Mondal Keshab C.: Role of probiotic Lactobacillus fermentum KKL1 in the preparation of a rice based fermented beverage.
BIORESOURCE TECHNOLOGY, 188. pp. 161-168. ISSN 0960-8524 (2015)

[thumbnail of Ghosh_et_al_BITE_u.pdf] Szöveg
Ghosh_et_al_BITE_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (639kB) | Másolat kérése
Szerző azonosítók:
Ghosh Kuntal
Ray Mousumi
Adak Atanu
Halder Suman Kumar
Das Arpan
Jana Arijit
Parua Saswati
Vágvölgyi Csaba MTMT
Mohapatra, das Pradeep K.
Pati Bikas R.
Mondal Keshab C.
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: BIORESOURCE TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 188
Oldalak: pp. 161-168
ISSN: 0960-8524
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2849980
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2015.01.130
Dátum: 2017. Már. 30. 10:16
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 10. 13:36
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11097
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 81 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben