Ghosh Kuntal; Ray Mousumi; Adak Atanu; Halder Suman Kumar; Das Arpan; Jana Arijit; Parua Saswati; Vágvölgyi Csaba; Mohapatra, das Pradeep K.; Pati Bikas R.; Mondal Keshab C.:
Role of probiotic Lactobacillus fermentum KKL1 in the preparation of a rice based fermented beverage.
BIORESOURCE TECHNOLOGY, 188.
pp. 161-168.
ISSN 0960-8524
(2015)
Szöveg
Ghosh_et_al_BITE_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (639kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | BIORESOURCE TECHNOLOGY | |||||||||||
Publikáció dátuma: | 2015 | |||||||||||
Kötet: | 188 | |||||||||||
Oldalak: | pp. 161-168 | |||||||||||
ISSN: | 0960-8524 | |||||||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||||||
Nyelv: | angol | |||||||||||
MTMT rekordazonosító: | 2849980 | |||||||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.biortech.2015.01.130 | |||||||||||
Dátum: | 2017. Már. 30. 10:16 | |||||||||||
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 10. 13:36 | |||||||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11097 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 81 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |