Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban

Csanádi József: Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 21 (1). pp. 36-46. (2000)

[thumbnail of tenyek_les_lehetosege_u.pdf]
Preview
Text
tenyek_les_lehetosege_u.pdf - Published Version

Download (1MB) | Preview
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Date: 2000
Volume: 21
Number: 1
Page Range: pp. 36-46
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1752486
Date Deposited: 2017. Feb. 21. 10:22
Last Modified: 2019. Jun. 25. 09:12
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10646

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year