Csanádi József:
Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 21 (1).
pp. 36-46.
(2000)
Preview |
Text
tenyek_les_lehetosege_u.pdf - Published Version Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Journal Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI |
Date: | 2000 |
Volume: | 21 |
Number: | 1 |
Page Range: | pp. 36-46 |
Faculty/Unit: | Food Industry College of Szeged |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
Language: | Hungarian |
MTMT rekordazonosító: | 1752486 |
Date Deposited: | 2017. Feb. 21. 10:22 |
Last Modified: | 2019. Jun. 25. 09:12 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10646 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |