Fenyvessy József; Csanádi József:
A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom.
pp. 129-134.
Előnézet |
Szöveg
juhkecske.pdf - Benyújtott verzió Download (307kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
teh juh kecsk összeha.pdf - Megjelent verzió Download (261kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag (Cikk) |
---|---|
Publikáció dátuma: | 1999 |
Oldalak: | pp. 129-134 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 2217835 |
Dátum: | 2017. Feb. 16. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 25. 12:04 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10644 |
Actions (login required)
Tétel nézet |