Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Előnézet |
Szöveg
DAMINkaposvarjo.pdf - Elfogadott verzió Download (455kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
csanadi_acta_7.pdf - Megjelent verzió Download (292kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
| Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS | |||
| Publikáció dátuma: | 2003 | |||
| Kötet: | 7 | |||
| Szám: | 1 | |||
| Oldalak: | pp. 31-39 | |||
| ISSN: | 1418-1789 | |||
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
| Nyelv: | magyar | |||
| MTMT rekordazonosító: | 1139753 | |||
| Kapcsolódó URL-ek: | ||||
| Dátum: | 2019. Jún. 19. 13:07 | |||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 19. 13:07 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10637 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika