Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Előnézet |
Szöveg
DAMINkaposvarjo.pdf - Elfogadott verzió Download (455kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
csanadi_acta_7.pdf - Megjelent verzió Download (292kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS | |||
Publikáció dátuma: | 2003 | |||
Kötet: | 7 | |||
Szám: | 1 | |||
Oldalak: | pp. 31-39 | |||
ISSN: | 1418-1789 | |||
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | magyar | |||
MTMT rekordazonosító: | 1139753 | |||
Kapcsolódó URL-ek: | ||||
Dátum: | 2019. Jún. 19. 13:07 | |||
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 19. 13:07 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10637 |
Actions (login required)
Tétel nézet |