Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1).
pp. 12-15.
ISSN 0952-1380
(2003)
Előnézet |
Szöveg
damino_dairy_sheep_a_u.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
| Folyóirat/kiadvány címe: | SHEEP DAIRY NEWS | |||
| Publikáció dátuma: | 2003 | |||
| Kötet: | 20 | |||
| Szám: | 1 | |||
| Oldalak: | pp. 12-15 | |||
| ISSN: | 0952-1380 | |||
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
| Nyelv: | angol | |||
| MTMT rekordazonosító: | 1214029 | |||
| Dátum: | 2017. Feb. 17. 12:10 | |||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 18. 13:43 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10635 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika