Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella:
Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing.
In: Risk factors for environment and food safety and natural resources and sustainable development, 2009.11.06-2009.11.07, Oradea.
pp. 503-509.
Előnézet |
Szöveg
1._Bara_Ottilia_Szeged_ok_u.pdf - Megjelent verzió Download (126kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag (Cikk) |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2009 |
Oldalak: | pp. 503-509 |
Kiadó: | University of Oradea Publishing House |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1855817 |
Dátum: | 2017. Feb. 22. 16:18 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 19. 15:19 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10602 |
Actions (login required)
Tétel nézet |