Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József:
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 5-9.
ISSN 1788-6392
(2010)
Előnézet |
Szöveg
dteremination_of_amino_u.pdf - Megjelent verzió Download (969kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA |
Publikáció dátuma: | 2010 |
Kötet: | 2010 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 5-9 |
ISSN: | 1788-6392 |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Engineering |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1817998 |
Dátum: | 2017. Feb. 20. 21:57 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 14. 09:03 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10599 |
Actions (login required)
Tétel nézet |