Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József:
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2).
pp. 67-73.
ISSN 1587-1282
(2001)
Előnézet |
Szöveg
acta_agraria_debreceniensis_adatok_a_juhtej_u.pdf - Elfogadott verzió Download (489kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
Agrartudomanyi_kozlemenyek_2001_2_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (95kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS | |||
Publikáció dátuma: | 2001 | |||
Kötet: | 1 | |||
Szám: | 2 | |||
Oldalak: | pp. 67-73 | |||
ISSN: | 1587-1282 | |||
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | magyar | |||
MTMT rekordazonosító: | 1139748 | |||
Dátum: | 2017. Máj. 26. 15:26 | |||
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 12. 14:06 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10595 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |