Csanádi József; Bara Tamásné Hercegh Ottilia; Fenyvessy József:
A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10.
pp. 12-15.
ISSN 1587-1282
(2003)
Előnézet |
Szöveg
minoseg_termek_2_u.pdf - Elfogadott verzió Download (316kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
10591_borito_tartalom.pdf - Megjelent verzió Download (347kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
| Folyóirat/kiadvány címe: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS | |||
| Publikáció dátuma: | 2003 | |||
| Kötet: | 10 | |||
| Oldalak: | pp. 12-15 | |||
| ISSN: | 1587-1282 | |||
| Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar | |||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
| Nyelv: | magyar | |||
| MTMT rekordazonosító: | 2923983 | |||
| Dátum: | 2017. Feb. 16. 16:54 | |||
| Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 17. 11:52 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10591 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika