Zomborszki Zoltán Péter; Peschel Wieland; Horváth-Boros Klára; Hohmann Judit; Csupor Dezső:
Development of an optimized processing method for Withania frutescens.
ACTA ALIMENTARIA, 45 (3).
pp. 452-456.
ISSN 0139-3006
(2016)
![]() |
Szöveg
0662E20162E452E32E17_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (173kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA | |||||
Publikáció dátuma: | 2016 | |||||
Kötet: | 45 | |||||
Szám: | 3 | |||||
Oldalak: | pp. 452-456 | |||||
ISSN: | 0139-3006 | |||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | |||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
Nyelv: | angol | |||||
MTMT rekordazonosító: | 3129583 | |||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2016.45.3.17 | |||||
Dátum: | 2016. Dec. 02. 13:09 | |||||
Utolsó módosítás: | 2019. Már. 22. 10:36 | |||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10060 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |