Szerző: " Mihalkó József"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 16.

Néma Viktória; Jakab András Gábor; Molnár Janka; Szabó Balázs; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Behaviour of flexible/elastic materials under quasi-static force.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 17 (2). pp. 9-15. ISSN 1788-6392 (2023)

Dobozi Réka; Mihalkó József; Pappné Sziládi Katalin (szerk.): Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia előadások és poszterek összefoglalói.
University of Szeged Faculty of Engineering, Szeged. (2023) ISBN 9789633069288

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Zsótér Brigitta Tünde; Mihalkó József: A fogyasztói tudatosság felmérése a virslik vásárlása során.
JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK, 18 (3-4). pp. 89-97. ISSN 1788-7593 (2023)

Mihalkó József: Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 5-13. ISSN 0866-5125 (2022)

Mihalkó József; Csanádi József; Fehér Nándor; Lőrincz Ádám: Házi sörfőzés alapjai.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 42-51. ISSN 0866-5125 (2022)

Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József: Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 14-22. ISSN 0866-5125 (2022)

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Mihalkó József: Különböző húsalapanyagok színjellemzőinek vizsgálata.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 23-29. ISSN 0866-5125 (2022)

Csanádi József; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 15 (1). pp. 73-81. ISSN 1788-6392 (2021)

Mihalkó József: Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In: Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet. Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, pp. 79-97. (2021) ISBN 9786155586736

Mihalkó József: A párizsi-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése.
JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK, 16 (1-2). pp. 19-31. ISSN 1788-7593 (2021)

Mihalkó József: Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In: XXIII. Tavaszi Szél Tanulmánykötet: Tavaszi Szél - Spring Wind 2020. Association of Hungarian PHD and DLA Students, Budapest, pp. 437-451. (2020) ISBN 9786155586729

Mihalkó József: Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4. pp. 35-41. ISSN 0866-5125 (2020)

Mihalkó József: Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával.
KONZERVÚJSÁG, 1-4. pp. 27-34. ISSN 0866-5125 (2020)

Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella: Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4. pp. 25-33. ISSN 0866-5125 (2019)

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben.
In: Proceedings of the 23rd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Szegedi Tudományegyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék, Szeged, pp. 463-468. (2017) ISBN 9789633065631

Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
In: Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry, Szeged, pp. 385-389. (2016) ISBN 9789633065075

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 02:31:08 CEST.