Vissza |
Néma Viktória; Jakab András Gábor; Molnár Janka; Szabó Balázs; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs:
Behaviour of flexible/elastic materials under quasi-static force.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 17 (2).
pp. 9-15.
ISSN 1788-6392
(2023)
Dobozi Réka; Mihalkó József; Pappné Sziládi Katalin (szerk.):
Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia előadások és poszterek összefoglalói.
University of Szeged Faculty of Engineering, Szeged.
(2023)
ISBN 9789633069288
Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Zsótér Brigitta Tünde; Mihalkó József:
A fogyasztói tudatosság felmérése a virslik vásárlása során.
JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK, 18 (3-4).
pp. 89-97.
ISSN 1788-7593
(2023)
Mihalkó József:
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4).
pp. 5-13.
ISSN 0866-5125
(2022)
Mihalkó József; Csanádi József; Fehér Nándor; Lőrincz Ádám:
Házi sörfőzés alapjai.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4).
pp. 42-51.
ISSN 0866-5125
(2022)
Erdei Bálint; Kulcsár Tamás; Mihalkó József:
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4).
pp. 14-22.
ISSN 0866-5125
(2022)
Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Mihalkó József:
Különböző húsalapanyagok színjellemzőinek vizsgálata.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4).
pp. 23-29.
ISSN 0866-5125
(2022)
Csanádi József; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám:
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 15 (1).
pp. 73-81.
ISSN 1788-6392
(2021)
Mihalkó József:
Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In:
Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet.
Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, pp. 79-97.
(2021)
ISBN 9786155586736
Mihalkó József:
A párizsi-fogyasztási és -vásárlási szokások felmérése.
JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK, 16 (1-2).
pp. 19-31.
ISSN 1788-7593
(2021)
Mihalkó József:
Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In:
XXIII. Tavaszi Szél Tanulmánykötet: Tavaszi Szél - Spring Wind 2020.
Association of Hungarian PHD and DLA Students, Budapest, pp. 437-451.
(2020)
ISBN 9786155586729
Mihalkó József:
Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4.
pp. 35-41.
ISSN 0866-5125
(2020)
Mihalkó József:
Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával.
KONZERVÚJSÁG, 1-4.
pp. 27-34.
ISSN 0866-5125
(2020)
Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella:
Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4.
pp. 25-33.
ISSN 0866-5125
(2019)
Mihalkó József; Rajkó Róbert:
Többváltozós folyamatszabályozás vizsgálata R környezetben.
In:
Proceedings of the 23rd International Symposium on Analytical and Environmental Problems.
Szegedi Tudományegyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék, Szeged, pp. 463-468.
(2017)
ISBN 9789633065631
Mihalkó József; Rajkó Róbert:
Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
In:
Proceedings of the 22nd International Symposium on Analytical and Environmental Problems.
University of Szeged, Department of Inorganic and Analytical Chemistry, Szeged, pp. 385-389.
(2016)
ISBN 9789633065075