Vissza |
Beszédes Sándor; Jákói Zoltán:
Dohányfeldolgozás.
In:
Biokatalízis az élelmiszeriparban és a könnyűiparban.
Pannon Egyetemi Kiadó, Veszprém, pp. 93-107.
(2021)
ISBN 9789633961476
Hampel György; Kis Krisztián; Monostori Tamás:
Mezőgazdasági és vidékfejlesztési kutatások a jövő szolgálatában 2.: Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz.
MTA SZAB Mezőgazdasági Szakbizottság, Szeged.
(2021)
ISBN 9789635089802
Lantos Ferenc; Ormódi Béla Márton; Makra László; Hajtó Tibor; Csizmadia Ágnes; Krisch Judit:
A fehér fagyöngy (Viscum album L.) leveles hajtásainak antioxidáns kapacitás vizsgálata.
NÖVÉNYTERMELÉS, 70 (3).
pp. 25-40.
ISSN 0546-8191
(2021)
Sipos György; Kredics László; Chen Liqiong; Sahu Neha; Prasanna Arun N; Champramary Simang; Kedves Orsolya; Indic Boris; Nyikos Bendegúz Richárd; Huynh Thu; Kocsubé Sándor; Vörös Mónika; Marik Tamás; Nagy Viktor Dávid; Szekeres András; Münsterkötter Martin; Bóka Bettina; Szűcs Attila; Tyagi Chetna; Merényi Zsolt; Vágvölgyi Csaba; Nagy László:
AZ ERDÉSZETI KÁRTEVŐ ARMILLARIA (TUSKÓGOMBA) NEMZETSÉG PATOLÓGIÁJA ÉS A BIOLÓGIAI VÉDEKEZÉS LEHETŐSÉGEI.
Soproni Egyetem Kiadó, Sopron.
(2021)
ISBN 9789633344156; 9789633344163