Böngészés, Szakterület szerint "04.04. Mezőgazdasági biotechnológia"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | H | L | S
Találatok száma: 4.

B

Beszédes Sándor; Jákói Zoltán: Dohányfeldolgozás.
In: Biokatalízis az élelmiszeriparban és a könnyűiparban. Pannon Egyetemi Kiadó, Veszprém, pp. 93-107. (2021) ISBN 9789633961476

H

Hampel György; Kis Krisztián; Monostori Tamás: Mezőgazdasági és vidékfejlesztési kutatások a jövő szolgálatában 2.: Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz.
MTA SZAB Mezőgazdasági Szakbizottság, Szeged. (2021) ISBN 9789635089802

L

Lantos Ferenc; Ormódi Béla Márton; Makra László; Hajtó Tibor; Csizmadia Ágnes; Krisch Judit: A fehér fagyöngy (Viscum album L.) leveles hajtásainak antioxidáns kapacitás vizsgálata.
NÖVÉNYTERMELÉS, 70 (3). pp. 25-40. ISSN 0546-8191 (2021)

S

Sipos György; Kredics László; Chen Liqiong; Sahu Neha; Prasanna Arun N; Champramary Simang; Kedves Orsolya; Indic Boris; Nyikos Bendegúz Richárd; Huynh Thu; Kocsubé Sándor; Vörös Mónika; Marik Tamás; Nagy Viktor Dávid; Szekeres András; Münsterkötter Martin; Bóka Bettina; Szűcs Attila; Tyagi Chetna; Merényi Zsolt; Vágvölgyi Csaba; Nagy László: AZ ERDÉSZETI KÁRTEVŐ ARMILLARIA (TUSKÓGOMBA) NEMZETSÉG PATOLÓGIÁJA ÉS A BIOLÓGIAI VÉDEKEZÉS LEHETŐSÉGEI.
Soproni Egyetem Kiadó, Sopron. (2021) ISBN 9789633344156; 9789633344163

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 17. 10:21:10 CEST.