Szerző: " Zsófi Zsolt"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 5.

Villangó Szabolcs; Pálfi Zita; Pálfi Xénia; Szekeres András; Bencsik Ottó; Zsófi Zsolt: The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51 (2). pp. 290-301. ISSN 0139-3006 (2022)

Pálfi Xénia; Karácsony Zoltán; Csikós Anett; Bencsik Ottó; Szekeres András; Zsófi Zsolt; Váczy Kálmán Zoltán: The potential use of the culture filtrate of an Aspergillus niger strain in the management of fungal diseases of grapevine.
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE, 21 (4). pp. 839-850. ISSN 1332-9049 (2020)

Ember Ibolya; Bodor Péter; Zsófi Zsolt; Pálfi Zita; Ladányi Márta; Pásti György; Deák Tamás; Nyitrainé Sárdy Diána; Bálo Borbála; Szekeres András; Bencsik Ottó; Foissac Xavier; Palkovics László; Hunter Jacobus Johannes; Bisztray György Dénes: Bois noir affects the yield and wine quality of Vitis vinifera L. cv. 'Chardonnay'.
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, 152 (1). pp. 185-197. ISSN 0929-1873 (2018)

Villangó Szabolcs; Szekeres András; Bencsik Ottó; Láposi Réka; Pálfi Zita; Zsófi Zsolt: The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry.
SCIENTIA HORTICULTURAE, 209. pp. 113-116. ISSN 0304-4238 (2016)

Pálfi Zita; Szekeres András; Szűcs Erzsébet; Villangó Szabolcs; Bálo Borbála; Zsófi Zsolt: A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire.
BORÁSZATI FÜZETEK, Külön kiadvány. pp. 55-57. ISSN 1217-9337 (2015)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 19. 10:19:51 CET.