Villangó Szabolcs and Pálfi Zita and Pálfi Xénia and Szekeres András and Bencsik Ottó and Zsófi Zsolt:
The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51 (2).
pp. 290-301.
ISSN 0139-3006
(2022)
Pálfi Xénia and Karácsony Zoltán and Csikós Anett and Bencsik Ottó and Szekeres András and Zsófi Zsolt and Váczy Kálmán Zoltán:
The potential use of the culture filtrate of an Aspergillus niger strain in the management of fungal diseases of grapevine.
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE, 21 (4).
pp. 839-850.
ISSN 1332-9049
(2020)
Ember Ibolya and Bodor Péter and Zsófi Zsolt and Pálfi Zita and Ladányi Márta and Pásti György and Deák Tamás and Nyitrainé Sárdy Diána and Bálo Borbála and Szekeres András and Bencsik Ottó and Foissac Xavier and Palkovics László and Hunter Jacobus Johannes and Bisztray György Dénes:
Bois noir affects the yield and wine quality of Vitis vinifera L. cv. 'Chardonnay'.
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, 152 (1).
pp. 185-197.
ISSN 0929-1873
(2018)
Villangó Szabolcs and Szekeres András and Bencsik Ottó and Láposi Réka and Pálfi Zita and Zsófi Zsolt:
The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry.
SCIENTIA HORTICULTURAE, 209.
pp. 113-116.
ISSN 0304-4238
(2016)
Pálfi Zita and Szekeres András and Szűcs Erzsébet and Villangó Szabolcs and Bálo Borbála and Zsófi Zsolt:
A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire.
BORÁSZATI FÜZETEK, Külön kiadvány.
pp. 55-57.
ISSN 1217-9337
(2015)