Vissza |
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Examination of whey degreasing by modified membrane filtration.
Journal of Agricultural Science and Technology B, 6 (1).
pp. 57-66.
ISSN 2161-6264
(2016)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia (1).
pp. 6-11.
ISSN 1788-6392
(2014)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Assaying of the filtration parameters of whey by different filtration systems.
Acta Technica Corviniensis - Bulletin of Engineering, 7 (4).
pp. 127-131.
ISSN 2067-3809
(2014)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.).
pp. 172-179.
ISSN 0139-3006
(2014)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Vatai Gyula:
Examination of whey degreasing with combined membrane filtration.
In:
Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08.
Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 97-100.
(2013)
ISBN 978-963-503-550-2
Román András; Wang Jianming; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Vatai Gyula:
Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 4 (5).
pp. 702-709.
ISSN 1935-5130
(2011)
Pap Nóra; Kertész Szabolcs; Pongrácz Éva; Myllykoski Liisa; Keiski Riita L.; Vatai Gyula; László Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia:
Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis.
Desalination, 241 (1-3).
pp. 256-264.
ISSN 0011-9164
(2009)