Szerző: " Török Gabriella"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 2.

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing.
In: Risk factors for environment and food safety and natural resources and sustainable development, 2009.11.06-2009.11.07, Oradea. pp. 503-509.

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1. CD mell.). Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.. ISSN 1788-5345 (2009)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 16. 11:13:18 CEST.