Items where Author is " Papp Gézáné"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 5.

László Zsuzsanna, Hodúr Cecilia, Papp Gézáné: Combination of membrane separation and ozonation in waste water management.
In: ITAFE’03 – International Congress on Information Technology in Agriculture, Food and Environment. Izmir, Törökország, 2003.10.07-2003.10.10. Ege University Press, Izmir, pp. 318-323. (2003) ISBN 975-483-598-5

Hodúr Cecilia, László Zsuzsanna, Papp Gézáné: Fenol-tartalmú termálvíz ultra- és hyperszűrése.
In: Műszaki Kémiai Napok '03 = Days of Chemical Engineering '03. Filka Judit (szerk.) Veszprém, Magyarország, 2003.04.08-2003.04.10. Kaposvári Egyetem Műszaki Kémiai Kutatóintézet, Veszprém, pp. 91-96. (2003) ISBN 963-7172-99-8

Keszthelyi-Szabó Gábor, Rajkó Róbert, Hodúr Cecilia, Papp Gézáné: A váltakozó rendszerű kombinált szárítás elmélete és gyakorlata.
SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZEGEDI ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK, 22. pp. 122-134. ISSN 1785-3419 (2001)

Rajkó Róbert, Keszthelyi-Szabó Gábor, Kovács Erzsébet Terézia, Papp Gézáné, Hotya Líviuszné: Szójabab tripszininhibitor aktivitásának csökkentése mikrohullámú kezeléssel.
TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK (KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM, BUDAPEST. ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLAI KAR, SZEGED), 18. pp. 45-56. ISSN 0238-3756 (1995)

Keszthelyi-Szabó Gábor, Rajkó Róbert, Kovács Erzsébet Terézia, Papp Gézáné, Hotya Líviuszné: Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 17. pp. 12-22. (1994)

This list was generated on 2019. április 21. 10:43:31 CEST.