Szerző: " Kohány Zsuzsanna"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 5.

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Examination of whey degreasing by modified membrane filtration.
Journal of Agricultural Science and Technology B, 6 (1). pp. 57-66. ISSN 2161-6264 (2016)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia (1). pp. 6-11. ISSN 1788-6392 (2014)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Assaying of the filtration parameters of whey by different filtration systems.
Acta Technica Corviniensis - Bulletin of Engineering, 7 (4). pp. 127-131. ISSN 2067-3809 (2014)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.). pp. 172-179. ISSN 0139-3006 (2014)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Vatai Gyula: Examination of whey degreasing with combined membrane filtration.
In: Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08. Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 97-100. (2013) ISBN 978-963-503-550-2

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 14:42:38 CET.