Szerző: " Kiss Zsolt László"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 14.

Hodúr Cecilia; Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Effects of ozonation on the ultrafiltration of meat industry wastewater.
ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL, 17 (2). pp. 267-272. ISSN 1582-9596 (2018)

Kiss Zsolt László; László Zsuzsanna: Előkezelések hatása olajtartalmú szennyvizek membránszűrésére.
MEMBRÁNTECHNIKA ÉS IPARI BIOTECHNOLÓGIA, VI (1). pp. 5-14. ISSN 2061-6392 (2015)

Kiss Zsolt László; Kovács Ildikó; Veréb Gábor; Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna: Treatment of model oily produced water by combined pre-ozonation–microfiltration process.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 57 (48/49). pp. 23225-23231. ISSN 1944-3994 (2015)

Kiss Zsolt László; Kocsis Lajos; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna: Treatment of oily wastewater by combining ozonation and microfiltration.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 55 (13). pp. 3662-3669. ISSN 1944-3994 (2015)

Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.
Journal of Food Process Engineering. in press. ISSN 01458876 (2015)

Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 38. pp. 467-473. ISSN 0145-8876 (2015)

Kiss Zsolt László; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna: Effect of pre-flotation by oily waste water combined treatment.
In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 41-47. (2014) ISBN 978-963-334-194-0

Ábel Marietta; Szabó Kristóf; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Biogas production in dairy waste water.
In: Food Science Conference 2013. With research for the success of Darányi Program. Book of Proceedings (eds. István Dalmadi - Tekla Engelhardt - Zsuzsanna Bogó-Tóth - László Baranyai - Judit Bús-Pap - Csilla Mohácsi Farkas). 7-8 November 2013. Corvinus University of Budapest Faculty of Food Science, Budapest, pp. 101-104. (2013) ISBN 978-963-503-550-2

Kiss Zsolt László; Talpas László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Szabó Gábor György; László Zsuzsanna: Effect of Conditioning Methods of PTFE Membranes on microfiltration of oil-in-water emulsions.
In: 6th Membrane Conference of Visegrad Countries. Varsó, Lengyelország, 2013.09.15-2013.09.19. Polish Academy of Sciences, Warsaw, pp. 139-147. (2013) ISBN 978-83-7789-227-5

Kiss Zsolt László; Kertész Szabolcs; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna: Investigation of parameters affecting the ultrafiltration of oil-in-water emulsion wastewater.
Desalination and Water Treatment, 51 (25-27). pp. 4914-4920. ISSN 1944-3994 (2013)

Szélpál Szilárd; Ábel Marietta; Kiss Zsolt László: A Szlovák Kémikusok 40. Nemzetközi Konferenciája: 2013. május 27-31. Tatranské Matliare, Szlovákia: beszámoló.
Membrántechnika és Ipari Biotechnológia, 4 (3). pp. 53-54. ISSN 2061-6392 (2013)

Kiss Zsolt László; Talpas László; Seres Zita; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna: Treatment of model oily waste water by microfiltration.
Periodica Polytechnica - Chemical Engineering, 57 (1-2). pp. 21-24. ISSN 0324-5853 (2013)

Kiss Zsolt László; Szép Angéla; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna: Waste thermal waters purification by ozonation and nanofiltration.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia, 3-4 (Appendix CD). [1-8]. ISSN 1788-6392 (2012)

Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Szélpál Szilárd; Kiss Zsolt László; László Zsuzsanna: Ózonkezelés alkalmazhatóságának vizsgálata élelmiszeripari szennyvizek ultraszűrése során.
In: A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok: XXXIV. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2012.10.05. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 74-78. (2012) ISBN 978-963-9883-93-2

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 17:28:20 CEST.