Vissza |
Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József:
Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4).
pp. 403-410.
ISSN 0139-3006
(2017)
Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József; Fenyvessy József; Béri Béla:
Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65).
pp. 49-52.
ISSN 1587-1282
(2015)
Lendvai Edina; Krisch Judit; Kárnyáczki Zsuzsanna; Fenyvessy József; Tóth Zsuzsanna; Csanádi József:
Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2).
pp. 37-45.
ISSN 1219-3224
(2012)
Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Kárnyáczki Zsuzsanna; Béri Béla; Fenyvessy József; Csanádi József:
Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40).
pp. 33-36.
ISSN 1587-1282
(2010)