Szerző: " Kárnyáczki Zsuzsanna"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 5.

Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4). pp. 403-410. ISSN 0139-3006 (2017)

Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József; Fenyvessy József; Béri Béla: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65). pp. 49-52. ISSN 1587-1282 (2015)

Lendvai Edina; Krisch Judit; Kárnyáczki Zsuzsanna; Fenyvessy József; Tóth Zsuzsanna; Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2). pp. 37-45. ISSN 1219-3224 (2012)

Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

Kárnyáczki Zsuzsanna; Béri Béla; Fenyvessy József; Csanádi József: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40). pp. 33-36. ISSN 1587-1282 (2010)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 15:15:14 CEST.