Items where Author is "Kárnyáczki, Zsuzsanna"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 3.

Kárnyáczki, Zsuzsanna, Csanádi, József: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4). pp. 403-410. ISSN 0139-3006 (2017)

Kárnyáczki, Zsuzsanna, Csanádi, József, Fenyvessy, József, Béri, Béla: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65). pp. 49-52. ISSN 1587-1282 (2015)

Csanádi, József, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Bara Tamásné Herczegh, Ottilia, Fenyvessy, József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

This list was generated on 2021. január 18. 15:27:57 CET.