![]() | Up a level |
Kárnyáczki, Zsuzsanna, Csanádi, József:
Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4).
pp. 403-410.
ISSN 0139-3006
(2017)
Kárnyáczki, Zsuzsanna, Csanádi, József, Fenyvessy, József, Béri, Béla:
Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65).
pp. 49-52.
ISSN 1587-1282
(2015)
Csanádi, József, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Bara Tamásné Herczegh, Ottilia, Fenyvessy, József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)