Szerző: " Jávor András"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 10.

Gulyás Gabriella; Csősz Éva; Prokisch József; Jávor András; Mézes Miklós; Erdélyi Márta; Balogh Krisztián Milán; Janáky Tamás; Szabó Zoltán; Simon Ádám László; Czeglédi Levente: Effect of nano-sized, elemental selenium supplement on the proteome of chicken liver.
JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION, 101 (3). pp. 502-510. ISSN 0931-2439 (2017)

Gulyás Gabriella; Czeglédi Levente; Béri Béla; Harangi Sándor; Csősz Éva; Szabó Zoltán; Janáky Tamás; Jávor András: Proteomic analysis of skeletal muscle at different live weights in Charolais bulls.
ACTA ALIMENTARIA, 44 (1). pp. 132-138. ISSN 0139-3006 (2015)

Gulyás Gabriella; Czeglédi Levente; Prokisch József; Csősz Éva; Szabó Zoltán; Janáky Tamás; Jávor András: Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFICAL PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES, 47 (2). pp. 83-88. ISSN 1841-9364 (2014)

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo. pp. 353-358.

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András: Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In: Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11. DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98. (2003) ISBN 963 472 727 1

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224 (2003)

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András: Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII, 34. pp. 249-255. ISSN 1221-5287 (2001)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 14:35:19 CEST.