Items where Author is "Gyémánt, Gyöngyi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 3.

Takács, István, Szekeres, András, Takács, Ákos, Rakk, Dávid, Mézes, Miklós, Polyák, Ágnes, Lakatos, Lóránd, Gyémánt, Gyöngyi, Csupor, Dezső, Kovács, Krisztina, Ferenczi, Szilamér: Wild Strawberry, Blackberry, and Blueberry Leaf Extracts Alleviate Starch-Induced Hyperglycemia in Prediabetic and Diabetic Mice.
PLANTA MEDICA: NATURAL PRODUCTS AND MEDICINAL PLANT RESEARCH, 86 (11). pp. 790-799. ISSN 0032-0943 (2020)

Takács, István, Takács, Ákos, Pósa, Anikó, Gyémánt, Gyöngyi: HPLC method for measurement of human salivary α-amylase inhibition by aqueous plant extracts.
ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018), 68 (2). pp. 127-136. ISSN 0236-5383 (2017)

Takács, István, Pósa, Anikó, Szekeres, András, Endre, Gábor, Gyémánt, Gyöngyi: Új HPLC eljárás az alfa-amiláz aktivitás és gátlás mérésére.
In: Proceedings of the 23rd International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Szegedi Tudományegyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék, Szeged, pp. 496-500. (2017) ISBN 9789633065631

This list was generated on 2021. január 28. 16:50:57 CET.