Szerző: " Eszes Ferenc"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 7.

Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Véha Antal: Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products.
In: Synergy 2009 – Synergy and Technical Development in the Agricultural Engineering. Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Gödöllő, pp. 191-195. (2009) ISBN 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)

Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc: Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 37-41. ISSN 1788-6392 (2007)

Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor: Determination of thermal parameters under industrial conditions.
HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 18. pp. 26-28. ISSN 0864-7410 (2005)

Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor: Hagyományos és modern füstölés-főzés energetikai összehasonlítása.
In: Proceedings of the 12th Symposium on Analytical and Environmental Problems. MTA Szegedi Akadémiai Bizottság, Szeged, pp. 149-153. (2005) ISBN 963 219 675 9

Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor: Energia felhasználás csökkentése változó közeghőmérsékletű hőkezeléssel.
In: Proceedings of the 11th Symposium on Analytical and Environmental Problems. MTA SZAB, Szeged, pp. 69-74. (2004) ISBN 963-217-147-0

Keszthelyi-Szabó Gábor; Rajkó Róbert; Eszes Ferenc: Cooling of pig carcases.
In: 4th international conference on predictive modelling in foods. Katholieke Universiteit Leuven, Leuven, pp. 286-288. (2003) ISBN 90-5682-400-7

Rajkó Róbert; Eszes Ferenc; Keszthelyi-Szabó Gábor: Szárítás során kialakuló hővezetés számítása Excel VBA makróval.
In: 5. Magyar Szárítási Szimpózium előadásainak tartalmi összefoglalói + CD melléklet az előadások kivonataival [Proceedings of 5th Hungarian Drying Symposium + CD]. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 148-181. (2003) ISBN 963 482 647 4

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 08:53:50 CEST.