Vissza |
Dobozi Réka; Jákói Zoltán Péter; Csanádi József; Beszédes Sándor:
Investigating the Acid- and Enzyme-Induced Coagulation of Raw Milk Using Dielectric and Rheological Measurements.
APPLIED SCIENCES-BASEL, 13 (10).
ISSN 2076-3417
(2023)
Kertész Szabolcs; Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws Nawfal Ahmed; Huszár Gabriella; Lennert József Richárd; Csanádi József; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Szabó Tamás; László Zsuzsanna:
Modeling of Organic Fouling in an Ultrafiltration Cell Using Different Three-Dimensional Printed Turbulence Promoters.
MEMBRANES (BASEL), 13 (3).
ISSN 2077-0375
(2023)
Mihalkó József; Csanádi József; Fehér Nándor; Lőrincz Ádám:
Házi sörfőzés alapjai.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4).
pp. 42-51.
ISSN 0866-5125
(2022)
Szűts Viktória; Kelemen-Valkony Ildikó; Ötvös Ferenc; Repas Zoltan; Kovács András; Tóth László; Kiss Attila; Lőrincz Ádám; Szabó Balázs P.; Gajdán Krisztina; Kertai Zoltán; Nazanin Houshmand; Szűts Marcella; Obistioiu Diana; Velciov Ariana B.; Halasy Katalin; Deim Zoltán; Deák Dalma; Gál József; Csanádi József; Domonkos Ildikó:
Life style and structure differences between species of freshwater fish.
MEDICINA INTERNACIA REVUO, 30 (119).
pp. 98-106.
ISSN 0465-5435
(2022)
Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Csanádi József; Beszédes Sándor:
Monitoring the Acid Coagulation Process of Milk by Dielectric Measurement.
In:
Proceedings of the 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems.
University of Szeged, Szeged, pp. 119-123.
(2022)
ISBN 9789633069042
Csanádi József; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám:
Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 15 (1).
pp. 73-81.
ISSN 1788-6392
(2021)
Szűts Viktória; Ötvös Ferenc; Szegletes Zsolt; Ughy Bettina; Racskóné Domonkos Ildikó; Vágvölgyi Csaba; Véha Antal; Szabó P. Balázs; Puskás László; Halasy Katalin; Rovó László; Kiss József Géza; Nagy Roland; Csanády Miklós; Gál József; Csanádi József; Jarabin János András:
Role of Potassium Ions and Ion Channels in the Muscle or Why is One Plate Meat Soup so Delicious?
MEDICINA INTERNACIA REVUO, 29a (2 (115)).
pp. 99-118.
ISSN 0465-5435
(2021)
Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Csanádi József; Beszédes Sándor:
Tejipari technológiai folyamatoknál alkalmazott műszeres vizsgálati módszerek és dielektromos mérések paramétereinek összefüggés vizsgálata.
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (3).
pp. 5-33.
ISSN 1416-647X
(2021)
Kertész Szabolcs; Szerencsés Szabolcs Gyula; Veréb Gábor; Csanádi József; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia:
Single- and multi-stage dairy wastewater treatment by vibratory membrane separation processes.
MEMBRANE WATER TREATMENT, 11 (6).
pp. 383-389.
ISSN 2005-8624
(2020)
Szerencsés Szabolcs Gyula; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Szalay Dóra; Kertész Szabolcs; Maravić Nikola; Šerešd Zita:
Investigating vibratory ultra- and nanofiltration in dairy wastewater purification.
In:
II. Sustainable Raw Materials Conference Book - International Project Week and Scientific Conference.
University of Szeged, Szeged, pp. 149-153.
(2019)
ISBN 9789633066720
Szerencsés Szabolcs Gyula; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Kertész Szabolcs:
Vibrációs membránszűrés működtetési paramétereinek vizsgálata a szennyvíztisztításban.
In:
XXI. Századi vízgazdálkodás a tudományok metszéspontjában.
Szent István University, Szarvas, pp. 201-206.
(2019)
ISBN 9789632698083
Kocsisné Gráff Myrtill; Mikó Józsefné; Zádori Bence; Csanádi József:
The Relationship between Body Condition and Milk Composition in Dairy Goats.
ADVANCED RESEARCH IN LIFE SCIENCES, 2 (1).
pp. 26-29.
ISSN 2543-8050
(2018)
Bor Péter; Csanádi József; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; Šereš Zita; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs:
Vibratory membrane separation for wastewater treatment.
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 14.
pp. 25-35.
ISSN 1786-335X
(2018)
Kertész Szabolcs; Bor Péter; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Veréb Gábor; Kovács Ildikó; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna:
Effects of shear rate on membrane filtration.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 69.
pp. 43-49.
ISSN 1944-3994
(2017)
Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József:
Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4).
pp. 403-410.
ISSN 0139-3006
(2017)
Csanádi József; Szász Gabriella; Bara Tamásné Herczegh Ottilia:
Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making.
ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING, 9 (3).
pp. 37-42.
ISSN 2067-3809
(2016)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Examination of whey degreasing by modified membrane filtration.
Journal of Agricultural Science and Technology B, 6 (1).
pp. 57-66.
ISSN 2161-6264
(2016)
László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Csanádi József:
“Pálinka”: Hungarian Distilled Fruit.
In:
Traditional foods.
Springer (New York), New York, pp. 313-318.
(2016)
ISBN 9781489976482
Csanádi József; Fenyvessy József; Bohata Sára:
SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY.
In:
Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries.
FAO, Roma, pp. 215-222.
(2016)
ISBN 9789251091234
Hodúr Cecilia; Csanádi József; László Zsuzsanna:
Tokaji Aszú: “The Wine of Kings, the King of Wines”.
In:
Traditional foods.
Springer (New York), New York, pp. 319-323.
(2016)
ISBN 9781489976482
Csanádi József; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia:
“Túró Rudi”: Everyone’s Favourite Milk Dessert in Hungary.
In:
Modernization of Traditional Food Processes and Products.
Springer Publishing Company, New York, pp. 13-19.
(2016)
ISBN 9781489976697
Kertész Szabolcs; Veszprémi Ádám; László Zsuzsanna; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Investigation of module vibration in ultrafiltration.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 55 (10).
pp. 2836-2842.
ISSN 1944-3994
(2015)
Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József; Fenyvessy József; Béri Béla:
Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65).
pp. 49-52.
ISSN 1587-1282
(2015)
Csanádi József; Fenyvessy József; Bohata S.:
Somatic cell count of milk from different goat breeds.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 8.
pp. 45-54.
ISSN 1844-7449
(2015)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia (1).
pp. 6-11.
ISSN 1788-6392
(2014)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Assaying of the filtration parameters of whey by different filtration systems.
Acta Technica Corviniensis - Bulletin of Engineering, 7 (4).
pp. 127-131.
ISSN 2067-3809
(2014)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia:
Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.).
pp. 172-179.
ISSN 0139-3006
(2014)
Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Csanádi József; Beszédes Sándor; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Effect of membrane modul vibration on dairy wastewater treatment.
In:
Food Science Conference 2013. With research for the success of Darányi Program. Book of Proceedings (eds. István Dalmadi - Tekla Engelhardt - Zsuzsanna Bogó-Tóth - László Baranyai - Judit Bús-Pap - Csilla Mohácsi Farkas). 7-8 November 2013.
Corvinus University of Budapest Faculty of Food Science, Budapest, pp. 80-83.
(2013)
ISBN 978-963-503-550-2
Szélpál Szilárd; Fejes Kitti; Csanádi József; Soronja-Simovic Dragana; László Zsuzsanna; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Enrichment of bioactive material by enzymatic degradation and membrane separation.
Annals of Faculty Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering, 11 (4).
pp. 221-226.
ISSN 1584-2665
(2013)
Szélpál Szilárd; Fejes Kitti; Csanádi József; Soronja-Simovic Dragana; László Zsuzsanna; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Enrichment of bioactive materials by enzymatic degradation and membrane separation.
In:
Proceedings of the 40th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering (ed. Jozef Markos). Tatranské Matliare, Slovakia, 27-31 May 2013.
AXIMA Graphics Design & Printing Services, Bratislava, pp. 83-91.
(2013)
ISBN 978-80-89475-09-4
Szélpál Szilárd; Homolya Nóra; Fejes Kitti; Csanádi József:
Enzimes tejfehérjebontás ultraszűrésre gyakorolt hatásának vizsgálata.
Élelmiszer - Tudomány Technológia, 67 (1).
pp. 18-25.
ISSN 2061-3954
(2013)
Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Vatai Gyula:
Examination of whey degreasing with combined membrane filtration.
In:
Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08.
Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 97-100.
(2013)
ISBN 978-963-503-550-2
Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Barakonyi Sándor:
Investigation on the texture of cream cheese with different methods.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2013 (1-2).
pp. 5-10.
ISSN 1788-6392
(2013)
Lendvai Edina; Csanádi József:
Some aspect of consumers' habit by fermented milk products.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA (1-2).
pp. 74-79.
ISSN 1788-6392
(2013)
Lendvai Edina; Krisch Judit; Kárnyáczki Zsuzsanna; Fenyvessy József; Tóth Zsuzsanna; Csanádi József:
Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2).
pp. 37-45.
ISSN 1219-3224
(2012)
Román András; Wang Jianming; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Vatai Gyula:
Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 4 (5).
pp. 702-709.
ISSN 1935-5130
(2011)
Kertész Szabolcs; Szép Angéla; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Comparison between stirred and vibrated UF modules.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 14 (1-3).
pp. 239-245.
ISSN 1944-3994
(2010)
Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József:
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 5-9.
ISSN 1788-6392
(2010)
Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Kárnyáczki Zsuzsanna; Béri Béla; Fenyvessy József; Csanádi József:
Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40).
pp. 33-36.
ISSN 1587-1282
(2010)
Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Kiss Annamária:
A simple method for observing rennet coagulation in goat milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 22-30.
ISSN 1788-6392
(2010)
Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József:
Cigája fajtaváltozatok tejösszetételének vizsgálata.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 69 (1).
pp. 11-17.
ISSN 1219-3224
(2009)
Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 10 (1-3).
pp. 265-271.
ISSN 1944-3994
(2009)
Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella:
Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing.
In: Risk factors for environment and food safety and natural resources and sustainable development, 2009.11.06-2009.11.07, Oradea.
pp. 503-509.
Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella:
Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1. CD mell.).
Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4..
ISSN 1788-5345
(2009)
Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna:
Investigation of vibratory shear-enhanced processing system.
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 5 (1).
pp. 97-110.
ISSN 1786-335X
(2009)
Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia:
Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1).
CD melléklet-7 p.
ISSN 1788-5345
(2009)
Forgács Endre; Hodúr Cecilia; Csanádi József:
Safety technical development for pasteurizing in small dairy firms : (GVOP 3.1.1-2004-05-0275/3.0).
In:
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008.
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 335-341.
(2008)
ISBN 978-963-482-908-9
Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia; Balázsa-Bajusz Ildikó:
Zsírgolyócskák méreteloszlása tehén- és kecsketejben.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 68 (1-2).
pp. 77-82.
ISSN 1219-3224
(2008)
Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó:
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2008 (1).
pp. 13-19.
ISSN 1788-6392
(2008)
Csanádi József; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia:
A juh- és kecsketej, valamint a belőlük készült termékek egyes tulajdonságainak összefüggése.
In:
A juhtenyésztés jelene és jövője az EU-ban. A 2008. aug. 29-én, Debrecenben azonos címmel a Farmer Expo és az Állattenyésztési Napok keretében megrendezett konferencia szerkesztett anyaga.
Magyar Juhtejgazdasági Egyesület, Herceghalom, pp. 263-268.
(2008)
ISBN 978 963 8030 58 0
Csanádi József; Hodúr Cecilia; Fenyvessy József:
The problem of the determination of added water and cow milk in goat milk.
In:
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008.
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 214-223.
(2008)
ISBN 978-963-482-908-9
Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc:
Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 37-41.
ISSN 1788-6392
(2007)
Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó:
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability I. Milking performance, production indexes.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 23-30.
ISSN 1788-6392
(2007)
Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József:
The examination of Tsigai ewe milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 1-6.
ISSN 1788-6392
(2007)
Csanádi József; Fenyvessy József; Földi László:
Alpesi és szánentáli anyakecskék tejtermelése, a tej összetétele, és a sajtkitermelés vizsgálata.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 5 p. -Azonosító: P. 02.
(2006)
ISBN 963 482 577 X
Csanádi József; Fenyvessy József; Bajusz Ildikó:
Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata.
In:
X. Nemzetközi Agrárökonómiai Tudományos Napok. Gyöngyös.
Károly Róbert Főiskola, pp. 1-6.
(2006)
ISBN 9632296230
Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna:
A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09.
(2006)
ISBN 963 482 577 X
Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Development of leakage conrolled flow diversion safety valve.
Hungarian Agricultural Engineering (18).
pp. 20-22.
ISSN 0864-7410
(2005)
Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor:
New safety element for dairy technology.
Review of Faculty of Food Engineering, 25.
pp. 19-25.
ISSN 1785-3419
(2005)
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo.
pp. 353-358.
Csanádi József; Szakály Sándor; Csapó János; Csapó Jánosné; Vargáné Visi Éva:
Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József:
A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1).
pp. 12-15.
ISSN 0952-1380
(2003)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András:
Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In:
Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11.
DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98.
(2003)
ISBN 963 472 727 1
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63.
pp. 15-18.
ISSN 1219-3224
(2003)
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Csanádi József; Bara Tamásné Hercegh Ottilia; Fenyvessy József:
A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10.
pp. 12-15.
ISSN 1587-1282
(2003)
Csanádi József:
A juhtejtermelés helyzete és lehetőségei Magyarországon.
In:
Európai Kihívások 2. Tudományos Konferencia.
Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 54-58.
(2003)
ISBN 9632102363
Fenyvessy József; Csanádi József:
A magyar juhtejgazdaság helyzetének elemzése történeti visszapillantásban = Analysis of the situation of Hungarian dairy sheep farming in a historical perspective.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63 (2).
pp. 78-99.
ISSN 1219-3224
(2003)
Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Csanádi József; Örsi Ferenc:
Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening.
ACTA ALIMENTARIA, 31 (2).
pp. 149-159.
ISSN 0139-3006
(2002)
Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József:
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2).
pp. 67-73.
ISSN 1587-1282
(2001)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András:
Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII, 34.
pp. 249-255.
ISSN 1221-5287
(2001)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal:
Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 136-146.
(2001)
Csanádi József:
Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 12-26.
(2001)
Csanádi József; Ménesi Tamás; Marton Endre:
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1).
pp. 21-27.
ISSN 1219-3224
(2001)
Csanádi József:
Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 21 (1).
pp. 36-46.
(2000)
Csanádi József:
Korszerű túrógyártás a gyakorlatban.
AGRÁRFŐISKOLÁK SZÖVETSÉGÉNEK TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 20 (3).
pp. 98-103.
ISSN 1416-7573
(1999)
Fenyvessy József; Csanádi József:
A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom.
pp. 129-134.