Szerző: " Csanádi József"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 80.

Dobozi Réka; Jákói Zoltán Péter; Csanádi József; Beszédes Sándor: Investigating the Acid- and Enzyme-Induced Coagulation of Raw Milk Using Dielectric and Rheological Measurements.
APPLIED SCIENCES-BASEL, 13 (10). ISSN 2076-3417 (2023)

Kertész Szabolcs; Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws Nawfal Ahmed; Huszár Gabriella; Lennert József Richárd; Csanádi József; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Szabó Tamás; László Zsuzsanna: Modeling of Organic Fouling in an Ultrafiltration Cell Using Different Three-Dimensional Printed Turbulence Promoters.
MEMBRANES (BASEL), 13 (3). ISSN 2077-0375 (2023)

Mihalkó József; Csanádi József; Fehér Nándor; Lőrincz Ádám: Házi sörfőzés alapjai.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 42-51. ISSN 0866-5125 (2022)

Szűts Viktória; Kelemen-Valkony Ildikó; Ötvös Ferenc; Repas Zoltan; Kovács András; Tóth László; Kiss Attila; Lőrincz Ádám; Szabó Balázs P.; Gajdán Krisztina; Kertai Zoltán; Nazanin Houshmand; Szűts Marcella; Obistioiu Diana; Velciov Ariana B.; Halasy Katalin; Deim Zoltán; Deák Dalma; Gál József; Csanádi József; Domonkos Ildikó: Life style and structure differences between species of freshwater fish.
MEDICINA INTERNACIA REVUO, 30 (119). pp. 98-106. ISSN 0465-5435 (2022)

Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Csanádi József; Beszédes Sándor: Monitoring the Acid Coagulation Process of Milk by Dielectric Measurement.
In: Proceedings of the 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems. University of Szeged, Szeged, pp. 119-123. (2022) ISBN 9789633069042

Csanádi József; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 15 (1). pp. 73-81. ISSN 1788-6392 (2021)

Szűts Viktória; Ötvös Ferenc; Szegletes Zsolt; Ughy Bettina; Racskóné Domonkos Ildikó; Vágvölgyi Csaba; Véha Antal; Szabó P. Balázs; Puskás László; Halasy Katalin; Rovó László; Kiss József Géza; Nagy Roland; Csanády Miklós; Gál József; Csanádi József; Jarabin János András: Role of Potassium Ions and Ion Channels in the Muscle or Why is One Plate Meat Soup so Delicious?
MEDICINA INTERNACIA REVUO, 29a (2 (115)). pp. 99-118. ISSN 0465-5435 (2021)

Dobozi Réka; Jákói Zoltán; Csanádi József; Beszédes Sándor: Tejipari technológiai folyamatoknál alkalmazott műszeres vizsgálati módszerek és dielektromos mérések paramétereinek összefüggés vizsgálata.
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (3). pp. 5-33. ISSN 1416-647X (2021)

Kertész Szabolcs; Szerencsés Szabolcs Gyula; Veréb Gábor; Csanádi József; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia: Single- and multi-stage dairy wastewater treatment by vibratory membrane separation processes.
MEMBRANE WATER TREATMENT, 11 (6). pp. 383-389. ISSN 2005-8624 (2020)

Szerencsés Szabolcs Gyula; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Szalay Dóra; Kertész Szabolcs; Maravić Nikola; Šerešd Zita: Investigating vibratory ultra- and nanofiltration in dairy wastewater purification.
In: II. Sustainable Raw Materials Conference Book - International Project Week and Scientific Conference. University of Szeged, Szeged, pp. 149-153. (2019) ISBN 9789633066720

Szerencsés Szabolcs Gyula; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Kertész Szabolcs: Vibrációs membránszűrés működtetési paramétereinek vizsgálata a szennyvíztisztításban.
In: XXI. Századi vízgazdálkodás a tudományok metszéspontjában. Szent István University, Szarvas, pp. 201-206. (2019) ISBN 9789632698083

Kocsisné Gráff Myrtill; Mikó Józsefné; Zádori Bence; Csanádi József: The Relationship between Body Condition and Milk Composition in Dairy Goats.
ADVANCED RESEARCH IN LIFE SCIENCES, 2 (1). pp. 26-29. ISSN 2543-8050 (2018)

Bor Péter; Csanádi József; Veréb Gábor; Beszédes Sándor; Šereš Zita; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs: Vibratory membrane separation for wastewater treatment.
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 14. pp. 25-35. ISSN 1786-335X (2018)

Kertész Szabolcs; Bor Péter; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Veréb Gábor; Kovács Ildikó; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Effects of shear rate on membrane filtration.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 69. pp. 43-49. ISSN 1944-3994 (2017)

Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 46 (4). pp. 403-410. ISSN 0139-3006 (2017)

Csanádi József; Szász Gabriella; Bara Tamásné Herczegh Ottilia: Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making.
ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING, 9 (3). pp. 37-42. ISSN 2067-3809 (2016)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Examination of whey degreasing by modified membrane filtration.
Journal of Agricultural Science and Technology B, 6 (1). pp. 57-66. ISSN 2161-6264 (2016)

László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia; Csanádi József: “Pálinka”: Hungarian Distilled Fruit.
In: Traditional foods. Springer (New York), New York, pp. 313-318. (2016) ISBN 9781489976482

Csanádi József; Fenyvessy József; Bohata Sára: SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY.
In: Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries. FAO, Roma, pp. 215-222. (2016) ISBN 9789251091234

Hodúr Cecilia; Csanádi József; László Zsuzsanna: Tokaji Aszú: “The Wine of Kings, the King of Wines”.
In: Traditional foods. Springer (New York), New York, pp. 319-323. (2016) ISBN 9781489976482

Csanádi József; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia: “Túró Rudi”: Everyone’s Favourite Milk Dessert in Hungary.
In: Modernization of Traditional Food Processes and Products. Springer Publishing Company, New York, pp. 13-19. (2016) ISBN 9781489976697

Kertész Szabolcs; Veszprémi Ádám; László Zsuzsanna; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Investigation of module vibration in ultrafiltration.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 55 (10). pp. 2836-2842. ISSN 1944-3994 (2015)

Kárnyáczki Zsuzsanna; Csanádi József; Fenyvessy József; Béri Béla: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65). pp. 49-52. ISSN 1587-1282 (2015)

Csanádi József; Fenyvessy József; Bohata S.: Somatic cell count of milk from different goat breeds.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 8. pp. 45-54. ISSN 1844-7449 (2015)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia (1). pp. 6-11. ISSN 1788-6392 (2014)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Assaying of the filtration parameters of whey by different filtration systems.
Acta Technica Corviniensis - Bulletin of Engineering, 7 (4). pp. 127-131. ISSN 2067-3809 (2014)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Galambos Ildikó; Koris András; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecilia: Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration.
Acta Alimentaria, 43 (Suppl.). pp. 172-179. ISSN 0139-3006 (2014)

Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Csanádi József; Beszédes Sándor; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Effect of membrane modul vibration on dairy wastewater treatment.
In: Food Science Conference 2013. With research for the success of Darányi Program. Book of Proceedings (eds. István Dalmadi - Tekla Engelhardt - Zsuzsanna Bogó-Tóth - László Baranyai - Judit Bús-Pap - Csilla Mohácsi Farkas). 7-8 November 2013. Corvinus University of Budapest Faculty of Food Science, Budapest, pp. 80-83. (2013) ISBN 978-963-503-550-2

Szélpál Szilárd; Fejes Kitti; Csanádi József; Soronja-Simovic Dragana; László Zsuzsanna; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Enrichment of bioactive material by enzymatic degradation and membrane separation.
Annals of Faculty Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering, 11 (4). pp. 221-226. ISSN 1584-2665 (2013)

Szélpál Szilárd; Fejes Kitti; Csanádi József; Soronja-Simovic Dragana; László Zsuzsanna; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Enrichment of bioactive materials by enzymatic degradation and membrane separation.
In: Proceedings of the 40th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering (ed. Jozef Markos). Tatranské Matliare, Slovakia, 27-31 May 2013. AXIMA Graphics Design & Printing Services, Bratislava, pp. 83-91. (2013) ISBN 978-80-89475-09-4

Szélpál Szilárd; Homolya Nóra; Fejes Kitti; Csanádi József: Enzimes tejfehérjebontás ultraszűrésre gyakorolt hatásának vizsgálata.
Élelmiszer - Tudomány Technológia, 67 (1). pp. 18-25. ISSN 2061-3954 (2013)

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter Karolina; Hodúr Cecilia; Csanádi József; Vatai Gyula: Examination of whey degreasing with combined membrane filtration.
In: Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08. Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar, Budapest, pp. 97-100. (2013) ISBN 978-963-503-550-2

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Barakonyi Sándor: Investigation on the texture of cream cheese with different methods.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2013 (1-2). pp. 5-10. ISSN 1788-6392 (2013)

Lendvai Edina; Csanádi József: Some aspect of consumers' habit by fermented milk products.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA (1-2). pp. 74-79. ISSN 1788-6392 (2013)

Lendvai Edina; Krisch Judit; Kárnyáczki Zsuzsanna; Fenyvessy József; Tóth Zsuzsanna; Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2). pp. 37-45. ISSN 1219-3224 (2012)

Román András; Wang Jianming; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Vatai Gyula: Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 4 (5). pp. 702-709. ISSN 1935-5130 (2011)

Kertész Szabolcs; Szép Angéla; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Comparison between stirred and vibrated UF modules.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 14 (1-3). pp. 239-245. ISSN 1944-3994 (2010)

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1). pp. 5-9. ISSN 1788-6392 (2010)

Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

Kárnyáczki Zsuzsanna; Béri Béla; Fenyvessy József; Csanádi József: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40). pp. 33-36. ISSN 1587-1282 (2010)

Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Kiss Annamária: A simple method for observing rennet coagulation in goat milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1). pp. 22-30. ISSN 1788-6392 (2010)

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József: Cigája fajtaváltozatok tejösszetételének vizsgálata.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 69 (1). pp. 11-17. ISSN 1219-3224 (2009)

Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor: Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 10 (1-3). pp. 265-271. ISSN 1944-3994 (2009)

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of Nutritive Value and Protein Fractions Goat Milk with RP-HPLC to Optimalize the Milk Processing.
In: Risk factors for environment and food safety and natural resources and sustainable development, 2009.11.06-2009.11.07, Oradea. pp. 503-509.

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1. CD mell.). Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.. ISSN 1788-5345 (2009)

Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Investigation of vibratory shear-enhanced processing system.
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 5 (1). pp. 97-110. ISSN 1786-335X (2009)

Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia: Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1). CD melléklet-7 p. ISSN 1788-5345 (2009)

Forgács Endre; Hodúr Cecilia; Csanádi József: Safety technical development for pasteurizing in small dairy firms : (GVOP 3.1.1-2004-05-0275/3.0).
In: International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008. Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 335-341. (2008) ISBN 978-963-482-908-9

Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia; Balázsa-Bajusz Ildikó: Zsírgolyócskák méreteloszlása tehén- és kecsketejben.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 68 (1-2). pp. 77-82. ISSN 1219-3224 (2008)

Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2008 (1). pp. 13-19. ISSN 1788-6392 (2008)

Csanádi József; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia: A juh- és kecsketej, valamint a belőlük készült termékek egyes tulajdonságainak összefüggése.
In: A juhtenyésztés jelene és jövője az EU-ban. A 2008. aug. 29-én, Debrecenben azonos címmel a Farmer Expo és az Állattenyésztési Napok keretében megrendezett konferencia szerkesztett anyaga. Magyar Juhtejgazdasági Egyesület, Herceghalom, pp. 263-268. (2008) ISBN 978 963 8030 58 0

Csanádi József; Hodúr Cecilia; Fenyvessy József: The problem of the determination of added water and cow milk in goat milk.
In: International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008. Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 214-223. (2008) ISBN 978-963-482-908-9

Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc: Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 37-41. ISSN 1788-6392 (2007)

Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability I. Milking performance, production indexes.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 23-30. ISSN 1788-6392 (2007)

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József: The examination of Tsigai ewe milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 1-6. ISSN 1788-6392 (2007)

Csanádi József; Fenyvessy József; Földi László: Alpesi és szánentáli anyakecskék tejtermelése, a tej összetétele, és a sajtkitermelés vizsgálata.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 5 p. -Azonosító: P. 02. (2006) ISBN 963 482 577 X

Csanádi József; Fenyvessy József; Bajusz Ildikó: Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata.
In: X. Nemzetközi Agrárökonómiai Tudományos Napok. Gyöngyös. Károly Róbert Főiskola, pp. 1-6. (2006) ISBN 9632296230

Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09. (2006) ISBN 963 482 577 X

Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor: Development of leakage conrolled flow diversion safety valve.
Hungarian Agricultural Engineering (18). pp. 20-22. ISSN 0864-7410 (2005)

Forgács Endre; Csanádi József; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor: New safety element for dairy technology.
Review of Faculty of Food Engineering, 25. pp. 19-25. ISSN 1785-3419 (2005)

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo. pp. 353-358.

Csanádi József; Szakály Sándor; Csapó János; Csapó Jánosné; Vargáné Visi Éva: Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József: A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András: Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In: Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11. DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98. (2003) ISBN 963 472 727 1

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224 (2003)

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

Csanádi József; Bara Tamásné Hercegh Ottilia; Fenyvessy József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10. pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

Csanádi József: A juhtejtermelés helyzete és lehetőségei Magyarországon.
In: Európai Kihívások 2. Tudományos Konferencia. Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 54-58. (2003) ISBN 9632102363

Fenyvessy József; Csanádi József: A magyar juhtejgazdaság helyzetének elemzése történeti visszapillantásban = Analysis of the situation of Hungarian dairy sheep farming in a historical perspective.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63 (2). pp. 78-99. ISSN 1219-3224 (2003)

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Horváthné Almássy Katalin; Csanádi József; Örsi Ferenc: Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening.
ACTA ALIMENTARIA, 31 (2). pp. 149-159. ISSN 0139-3006 (2002)

Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András: Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII, 34. pp. 249-255. ISSN 1221-5287 (2001)

Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 136-146. (2001)

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 12-26. (2001)

Csanádi József; Ménesi Tamás; Marton Endre: A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1). pp. 21-27. ISSN 1219-3224 (2001)

Csanádi József: Tények és lehetőségek a magyar juhtejgazdaságban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 21 (1). pp. 36-46. (2000)

Csanádi József: Korszerű túrógyártás a gyakorlatban.
AGRÁRFŐISKOLÁK SZÖVETSÉGÉNEK TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 20 (3). pp. 98-103. ISSN 1416-7573 (1999)

Fenyvessy József; Csanádi József: A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom. pp. 129-134.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 11:44:54 CET.