Lendvai Edina; Nagy Adrienn:
Szürkemarha készítmények ismertsége, fogyasztása [Knowledge and consumption of green cattle product].
In:
LVIII. Georgikon Napok: Felmelegedés, ökolábnyom, élelmiszerbiztonság.
Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, pp. 220-226.
(2016)
ISBN 9789639639850; 9789639639843
Előnézet |
Szöveg
Lendvai_E_es_mtsa_Szurkemarha_keszitmenyek_ismertsege_fogyasztasa.pdf - Megjelent verzió Download (807kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2016 |
Terjedelem: | 7 |
Oldalak: | pp. 220-226 |
ISBN: | 9789639639850; 9789639639843 |
Kiadó: | Pannon Egyetem Georgikon Kar |
Kiadás helye: | Keszthely |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 3175134 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2021. Feb. 24. 13:39 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 24. 13:39 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20476 |
Actions (login required)
Tétel nézet |