Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt

Lendvai Edina; Krisch Judit; Kárnyáczki Zsuzsanna; Fenyvessy József; Tóth Zsuzsanna; Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2). pp. 37-45. ISSN 1219-3224 (2012)

[thumbnail of szinbio-TejgazdasagEdinacikk0628.pdf]
Előnézet
Szöveg
szinbio-TejgazdasagEdinacikk0628.pdf - Megjelent verzió

Download (474kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT
Publikáció dátuma: 2012
Kötet: 72
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 37-45
ISSN: 1219-3224
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2390692
Dátum: 2021. Jan. 21. 14:48
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 21. 14:48
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20304

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben