Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során

Barczi Attila; Szalai Dániel Ákos; Nagy Valéria: Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során.
In: Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia. Szent István University, Szarvas, pp. 262-267. (2018) ISBN 9789632697987

[thumbnail of 30391362.pdf]
Előnézet
Szöveg
30391362.pdf - Megjelent verzió

Download (461kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2018
Terjedelem: 6
Oldalak: pp. 262-267
ISBN: 9789632697987
Kiadó: Szent István University
Kiadás helye: Szarvas
Kar/Egység: Mezőgazdasági Kar
Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 30391362
Dátum: 2020. Ápr. 03. 12:23
Utolsó módosítás: 2020. Ápr. 03. 12:23
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18475

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben