Barczi Attila; Szalai Dániel Ákos; Nagy Valéria:
Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során.
In:
Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia.
Szent István University, Szarvas, pp. 262-267.
(2018)
ISBN 9789632697987
Előnézet |
Szöveg
30391362.pdf - Megjelent verzió Download (461kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2018 |
Terjedelem: | 6 |
Oldalak: | pp. 262-267 |
ISBN: | 9789632697987 |
Kiadó: | Szent István University |
Kiadás helye: | Szarvas |
Kar/Egység: | Mezőgazdasági Kar Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 30391362 |
Dátum: | 2020. Ápr. 03. 12:23 |
Utolsó módosítás: | 2020. Ápr. 03. 12:23 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18475 |
Actions (login required)
Tétel nézet |