Beszédes Sándor; Ludányi Lajos; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia:
Microwave enhanced biodegradability of meat processing wastewater sludge.
ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL, 16 (1).
pp. 149-155.
ISSN 1582-9596
(2017)
Szöveg
Microwave_enhanced_biodegradability_of_meat_processing_wastewater_sludge_EEMJ_17_46_Beszedes_13_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (385kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL |
Publikáció dátuma: | 2017 |
Kötet: | 16 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 149-155 |
ISSN: | 1582-9596 |
Kiadó: | Gheorghe Asachi Technical University of Iasi |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2732149 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.30638/eemj.2017.017 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2017. Ápr. 12. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 03. 14:03 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11167 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 3 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |