Microwave enhanced biodegradability of meat processing wastewater sludge

Beszédes Sándor; Ludányi Lajos; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Microwave enhanced biodegradability of meat processing wastewater sludge.
ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL, 16 (1). pp. 149-155. ISSN 1582-9596 (2017)

[thumbnail of Microwave_enhanced_biodegradability_of_meat_processing_wastewater_sludge_EEMJ_17_46_Beszedes_13_u.pdf] Szöveg
Microwave_enhanced_biodegradability_of_meat_processing_wastewater_sludge_EEMJ_17_46_Beszedes_13_u.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (385kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL
Publikáció dátuma: 2017
Kötet: 16
Szám: 1
Oldalak: pp. 149-155
ISSN: 1582-9596
Kiadó: Gheorghe Asachi Technical University of Iasi
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2732149
DOI azonosító: https://doi.org/10.30638/eemj.2017.017
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2017. Ápr. 12. 15:13
Utolsó módosítás: 2020. Már. 03. 14:03
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11167
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 3 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben