relation: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6193/ title: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution creator: Ábel Marietta creator: Kiss Zsolt László creator: Beszédes Sándor creator: Hodúr Cecilia creator: Keszthelyi-Szabó Gábor creator: László Zsuzsanna date: 2015 type: Folyóiratcikk type: PeerReviewed format: text identifier: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6193/1/ULTRASONICALLY_ASSISTED_ULTRAFILTRATION_OF_WHEY_SOLUTION_u.pdf identifier: Ábel Marietta; Kiss Zsolt László; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Keszthelyi-Szabó Gábor; László Zsuzsanna: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution. JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 38. pp. 467-473. ISSN 0145-8876 (2015) identifier: doi:10.1111/jfpe.12177 relation: 2811585 language: eng relation: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.1111/jfpe.12177 rights: info:eu-repo/semantics/openAccess