relation: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6193/
title: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution
creator:  Ábel Marietta
creator:  Kiss Zsolt László
creator:  Beszédes Sándor
creator:  Hodúr Cecilia
creator:  Keszthelyi-Szabó Gábor
creator:  László Zsuzsanna
date: 2015
type: Folyóiratcikk
type: PeerReviewed
format: text
identifier: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6193/1/ULTRASONICALLY_ASSISTED_ULTRAFILTRATION_OF_WHEY_SOLUTION_u.pdf
identifier:     Ábel Marietta;  Kiss Zsolt László;  Beszédes Sándor;  Hodúr Cecilia;  Keszthelyi-Szabó Gábor;  László Zsuzsanna: Ultrasonically Assisted Ultrafiltration of Whey Solution.   JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 38.  pp. 467-473.  ISSN 0145-8876 (2015)     
identifier: doi:10.1111/jfpe.12177
relation: 2811585
language: eng
relation: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.1111/jfpe.12177
rights: info:eu-repo/semantics/openAccess