TY  - JOUR
SN  - 1788-7593
SP  - 89
JF  - JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK
Y1  - 2023///
IS  - 3-4
VL  - 18
UR  - https://doi.org/10.14232/jtgf.2023.3-4.89-97
N2  - Az  egészség-és  környezetvédelemmel  párhuzamosan  fokozatosan el?térbe került a fogyasztói  tudatosság  a  táplálkozás  terén  is,  mely  a húskészítmények piacára  is  hatást gyakorol.Ennek  kapcsán  jelenleg  is terítéken  szerepelnek  a  húsfogyasztást  érint?  moralitással  és egészségvédelemmel  kapcsolatos  kérdések.A  témában  a  sertéshús és  a  bel?le  készült  termékek érintettek f?ként, melyeket id?r?l id?re illetnek egészségtelen jelz?vel.Így kutatási témánkként a virsli  fogyasztási  és  vásárlási  szokásainak kérd?íves  felmérésére  vállalkoztunk.  A  témához kapcsolódó  válaszok,  valamint  a  megkérdezettek  demográfiai  adatainak  összehasonlítása  alapján próbáltuk a megfelel? következtetéseket levonni a fogyasztói tudatosságra vonatkozóan.
ID  - publicatio29936
A1  -  Erdei Bálint
A1  -  Kulcsár Tamás
A1  -  Zsótér Brigitta Tünde
A1  -  Mihalkó József
TI  - A fogyasztói tudatosság felmérése a virslik vásárlása során
EP  - 97
AV  - public
ER  -