%0 Journal Article %@ 1588-385X %A Berta Máté %A Molnár István %A Zentai Ádám %A Kecskeméti Anita %A Kerekes Erika Beáta %A Gömöri Csilla %A Vidács Anita %A Kocsubé Sándor %A Bencsik Ottó %A Szekeres András %A Vágvölgyi Csaba %A Krisch Judit %A Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI MBT [2016-], %A Mikrobiológiai Tanszék [2007-2015], %A Biológia Doktori Iskola SZTE / DI BDI [2000-], %A Élelmiszermérnöki Intézet SZTE / MK ÉMI [2006-], %A Biokémiai Intézet MTA SZBK BKI [1971-], %A Nanokémiai és Katalízis Intézet [2008-2011], %D 2018 %F publicatio:14811 %J ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS %N 2 %P 141-145 %T Preservation effect of cinnamon and clove essential oil vapors on shelled walnut %U http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14811/ %V 62 %Z FELTÖLTŐ: Takó Miklós tako78@bio.u-szeged.hu