%0 Journal Article
%@ 1588-385X
%A  Berta Máté
%A  Molnár István
%A  Zentai Ádám
%A  Kecskeméti Anita
%A  Kerekes Erika Beáta
%A  Gömöri Csilla
%A  Vidács Anita
%A  Kocsubé Sándor
%A  Bencsik Ottó
%A  Szekeres András
%A  Vágvölgyi Csaba
%A  Krisch Judit
%A Mikrobiológiai Tanszék SZTE / TTIK / BI MBT [2016-],
%A Mikrobiológiai Tanszék [2007-2015],
%A Biológia Doktori Iskola SZTE / DI BDI [2000-],
%A Élelmiszermérnöki Intézet SZTE / MK ÉMI [2006-],
%A Biokémiai Intézet MTA SZBK BKI [1971-],
%A Nanokémiai és Katalízis Intézet [2008-2011],
%D 2018
%F publicatio:14811
%J ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS
%N 2
%P 141-145
%T Preservation effect of cinnamon and clove essential oil vapors on shelled walnut
%U http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14811/
%V 62
%Z FELTÖLTŐ: Takó Miklós tako78@bio.u-szeged.hu