relation: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/ title: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata creator: Csanádi József creator: Fenyvessy József creator: Jávor András date: 2003 type: Folyóiratcikk type: PeerReviewed format: text identifier: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/1/DAMINkaposvarjo.pdf format: text identifier: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/7/csanadi_acta_7.pdf identifier: Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003) relation: 1139753 language: hun relation: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/ rights: info:eu-repo/semantics/openAccess