relation: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/
title: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata
creator:  Csanádi József
creator:  Fenyvessy József
creator:  Jávor András
date: 2003
type: Folyóiratcikk
type: PeerReviewed
format: text
identifier: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/1/DAMINkaposvarjo.pdf
format: text
identifier: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/7/csanadi_acta_7.pdf
identifier:     Csanádi József;  Fenyvessy József;  Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.   ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).  pp. 31-39.  ISSN 1418-1789 (2003)     
relation: 1139753
language: hun
relation: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/
rights: info:eu-repo/semantics/openAccess