Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői

Beszédes Sándor, Kovács Róbertné, Keszthelyi-Szabó Gábor, Hodúr Cecilia: Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban. Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 112-120. (2016) ISBN 978-615-5391-79-8

[img]
Előnézet
Szöveg
3136551.pdf - Megjelent verzió

Download (5Mb) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 3136551
Dátum: 2016. Nov. 24. 16:10
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 24. 16:10
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9986

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet