Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői

Beszédes Sándor; Kovács Róbertné; Keszthelyi-Szabó Gábor; Hodúr Cecilia: Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban. Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 112-120. (2016) ISBN 978-615-5391-79-8

[thumbnail of 3136551.pdf]
Előnézet
Szöveg
3136551.pdf - Megjelent verzió

Download (5MB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2016
Oldalak: pp. 112-120
ISBN: 978-615-5391-79-8
Kiadó: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Kiadás helye: Mosonmagyaróvár
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 3136551
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2016. Nov. 24. 16:10
Utolsó módosítás: 2020. Jan. 27. 15:18
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9986

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben