Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői

Beszédes Sándor, Kovács Róbertné, Keszthelyi-Szabó Gábor, Hodúr Cecilia: Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban. Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 112-120. (2016) ISBN 978-615-5391-79-8

[img]
Preview
Text
3136551.pdf - Published Version

Download (5MB) | Preview
Item Type: Book Section
Date: 2016
Page Range: pp. 112-120
ISBN: 978-615-5391-79-8
Publisher: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Place of Publication: Mosonmagyaróvár
Faculty: Mérnöki Kar
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Identification Number: 3136551
Date Deposited: 2016. Nov. 24. 16:10
Last Modified: 2016. Nov. 24. 16:10
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/9986

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year