Interaction between salicylic acid and polyamines and their possible roles in tomato hardening processes

Szepesi Ágnes; Gémes Katalin; Orosz Gábor; Megyeriné Pető Andrea; Takács Zoltán; Vorák Mária; Görgényi Miklósné Tari Irma: Interaction between salicylic acid and polyamines and their possible roles in tomato hardening processes.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 55 (1). pp. 165-166. ISSN 1588-385X (2011)

[thumbnail of 2011_ABS_Szepesi_et_al._u.pdf]
Előnézet
Szöveg
2011_ABS_Szepesi_et_al._u.pdf - Megjelent verzió

Download (49kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS
Publikáció dátuma: 2011
Kötet: 55
Szám: 1
Oldalak: pp. 165-166
ISSN: 1588-385X
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1724120
Dátum: 2016. Júl. 04. 09:41
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 23. 16:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7643

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben