Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey

Hodúr Cecilia, Kertész Szabolcs, Csanádi József, Keszthelyi-Szabó Gábor: Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 10 (1-3). pp. 265-271. ISSN 1944-3994 (2009)

[img] Szöveg
DWT_2009_Hodur_165_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (487Kb) | Másolat kérése
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Kresák Réka
A mű MTMT azonosítója: 1636545
DOI azonosító: 10.5004/dwt.2009.927
Dátum: 2016. Aug. 03. 13:49
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 03. 13:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7575

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet