Hodúr Cecilia; Kertész Szabolcs; Csanádi József; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 10 (1-3).
pp. 265-271.
ISSN 1944-3994
(2009)
Szöveg
DWT_2009_Hodur_165_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (499kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | DESALINATION AND WATER TREATMENT |
Publikáció dátuma: | 2009 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 1-3 |
Oldalak: | pp. 265-271 |
ISSN: | 1944-3994 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1636545 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.5004/dwt.2009.927 |
Dátum: | 2016. Aug. 03. 13:49 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 24. 14:46 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7575 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |