Vidács Anita; Véha Antal; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit:
Antibacterial effect of selected essential oils as possible disinfectants in food industry.
In: Second International Congress Food Technology, Quality and Safety, 2014.10.28-2014.10.30., Novi Sad, Szerbia.
pp. 546-549.
![]() |
Szöveg
II International Congress __Food Technology, Quality and Safety__.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (15MB) |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag (Előadás) | ||||
Publikáció dátuma: | 2014 | ||||
Oldalak: | pp. 546-549 | ||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 2862701 | ||||
Kapcsolódó URL-ek: | |||||
Dátum: | 2016. Júl. 28. 12:16 | ||||
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 04. 14:26 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7502 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |