Takó Miklós; Kotogán Alexandra; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Papp Tamás:
Enhanced production of industrial enzymes in Mucoromycotina fungi during solid-state fermentation of agricultural wastes/by-products.
ACTA BIOLOGICA HUNGARICA, 66 (3).
pp. 348-360.
ISSN 0236-5383
(2015)
Szöveg
Kotogan_acta_u.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (318kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA BIOLOGICA HUNGARICA |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 66 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 348-360 |
ISSN: | 0236-5383 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2789172 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/018.66.2015.3.10 |
Dátum: | 2016. Júl. 26. 16:01 |
Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 29. 15:49 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7343 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 17 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |