Enhanced production of industrial enzymes in Mucoromycotina fungi during solid-state fermentation of agricultural wastes/by-products

Takó Miklós; Kotogán Alexandra; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba; Mondal Keshab Chandra; Papp Tamás: Enhanced production of industrial enzymes in Mucoromycotina fungi during solid-state fermentation of agricultural wastes/by-products.
ACTA BIOLOGICA HUNGARICA, 66 (3). pp. 348-360. ISSN 0236-5383 (2015)

[thumbnail of Kotogan_acta_u.pdf] Szöveg
Kotogan_acta_u.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (318kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA BIOLOGICA HUNGARICA
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 66
Szám: 3
Oldalak: pp. 348-360
ISSN: 0236-5383
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2789172
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/018.66.2015.3.10
Dátum: 2016. Júl. 26. 16:01
Utolsó módosítás: 2019. Júl. 29. 15:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7343
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 16 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben